Cartea despre prevenirea dezastrelor este o premiera in tara noastra. Este frumos colorata, are foarte multe poze cu copii si multe jocuri. Ea va fi transmisa tuturor scolilor din tara", a spus prefectul Capitalei, Mioara Mantale, cu ocazia lansarii cartii "Sa invatam sa prevenim de-zastrele!". Manualul este destinat elevilor cu varste intre 8 si 12 ani. Cand aceasta carte va ajunge in toate unitatile de invatamant din tara, va fi intr-adevar dezastru. Cartea e plina de greseli de exprimare, de cacofonii si are un limbaj alambicat.

"Pericolul nu este periculos"

Ce este un risc? Definitia e tiparita in pagina 9: "Riscul este probabilitatea ca un pericol sa se produca cu anumite consecinte. Luate separat, probabilitatea si pericolul nu sunt periculoase. Dar impreuna, ele definesc un risc, sau cu alte cuvinte, probabilitatea de producere a unui eveniment".

Adevarul

Sursa: Adevarul



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.