Allingham este ultimul supravietuitor dintre membrii fondatori ai RAF

Cel mai batran locuitor din Marea Britanie, care si-a celebrat a 110-a aniversare marti si care a fost felicitat de insasi regina Elizabeta a II-a, este de parere ca secretul longevitatii sta in whisky, tutun si femei focoase, transmite AFP.
In urma cu cativa ani, Allingham a declarat ca isi datoreaza longevitatea "tigarilor, whisky-ului si femeilor cu temperament fierbinte".

In cadrul unei ceremonii care a avut loc la hotelul Grand din Eastbourne, Gordon Brown, ministrul Finantelor, i-a inmanat sarbatoritului Henry Allingham o sticla de whisky si un exemplar din discursul de prezentare a bugetului Marii Britanii pe anul 1896, anul nasterii fostului luptator din primul razboi mondial. "Cred ca taxa pe whisky era ceva mai mare in acea perioada", a glumit Brown.

"Multumesc ca ati venit sa ma vedeti", a declarat batranul, care avea ochii in lacrimi si care purta decoratiile primite de-a lungul timpului, inclusiv Legiunea de Onoare, care i-a fost decernata de autoritatile franceze in 2003. Allingham este ultimul supravietuitor dintre membrii fondatori ai RAF (aviatia britanica) si unicul martor in viata al bataliei navale de la Jutland din 1916. Pentru a celebra aniversarea lui Allingham, doua avioane de vanatoare Tornados au survolat hotelul Grant.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.