La toamna, ziarul va aparea pe piata intr-o formula grafica si editoriala noua

Cunoscutul jurnalist Emil Hurezeanu a fost numit, incepind din aceasta saptamina, directorul editorial al cotidianului "Romania libera". El a declarat ca se lucreaza de ceva vreme la un proiect de modernizare a ziarului, in functie de cerintele noi ale publicului, dar si de pozitia ziarului pe piata. "Echipa lucreaza deja la acest proiect, iar eu imi voi aduce contributia. Avem in vedere schimbari pe mai multe planuri, printre care partea editoriala si cea grafica. Dezvoltam si un studiu de piata", a spus Hurezeanu, citat de MEDIAFAX.

"Romania libera" va ramine pozitionat ca un ziar serios, urban, relansarea tinind cont de istoria cotidianului si de publicul sau traditional. "Avem in vedere si mutatiile care s-au produs in rindul publicului, astfel ca vom tinti si cititorii tineri", a precizat jurnalistul, adaugind ca proiectul va aparea pe piata probabil la toamna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.