Ziua de astazi, 06.06.06, nu e una din cele mai linistite pentru romanii care cred in superstitii. Multi o asociaza cu Numarul Diavolului, care poate aduce ghinion pe toate planurile. Cei care se tem de cifra fatidica “666” si-au luat toate masurile de precautie. De teama ca vor porni cu stangul in casnicie, superstitiosii s-au ferit sa-si puna astazi pirostriile

Chiar si autoritatile bucurestene sunt nelinistite. De frica satanistilor, sefii orasului au pus fortele de ordine sa pazeasca cimitirele. Politistii comunitari si "trupele" firmelor de paza si protectie vor sta de veghe toata noaptea pentru ca nu cumva mormintele sa fie profanate in ritualuri sataniste.

Superstitiosii sunt azi in panica. Data de azi seamana cu Numarul Diavolului din ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa. Mistici sau nu, romanii traiesc ziua a sasea din luna a sasea a anului 2006. Iar cifra 666 seamana izbitor cu ceea ce ne arata calendarele electronice.

Am vrut sa vedem cat de tare se tem de ziua de azi cei care si-au programat evenimente importante. Am aflat ca in Capitala se casatoresc doar 8 cupluri, ca Adriana Bahmuteanu divorteaza iar de Silviu Prigoana si ca cimitirele sunt azi militarizate de teama ceremoniilor organizate de satanisti.

La oficiul de stare civila din sectorul 6 al Capitalei va fi azi liniste deplina. Si asta pentru ca nici un cuplu nu s-a incumetat sa isi uneasca destinele intr-o zi fatidica. "Ca niciodata, pentru astazi nu avem programata nici o casatorie. Cred ca tinerii s-au speriat de semnificatia acestei zile si au preferat sa evite sa se casatoreasca azi", ne-a declarat Sofia Melinte, seful oficiului de stare civila de la sectorul 6. Nici la sectoarele 1, 4 si 5 nu vor fi astazi incheiate casatorii. Singurii mai "curajosi" sau mai putin superstitiosi s-au dovedit a fi bucurestenii din sectoarele 2 si 3. Nu mai putin de 7 cupluri vor spune astazi "Da" in fata ofiterului de stare civila din sectorul 3, iar in sectorul 2 o pereche va pleca acasa cu un certificat de casatorie incheiat la data de 06.06.2006.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.