Chiar si autoritatile bucurestene sunt nelinistite. De frica satanistilor, sefii orasului au pus fortele de ordine sa pazeasca cimitirele. Politistii comunitari si "trupele" firmelor de paza si protectie vor sta de veghe toata noaptea pentru ca nu cumva mormintele sa fie profanate in ritualuri sataniste.

Superstitiosii sunt azi in panica. Data de azi seamana cu Numarul Diavolului din ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa. Mistici sau nu, romanii traiesc ziua a sasea din luna a sasea a anului 2006. Iar cifra 666 seamana izbitor cu ceea ce ne arata calendarele electronice.

Am vrut sa vedem cat de tare se tem de ziua de azi cei care si-au programat evenimente importante. Am aflat ca in Capitala se casatoresc doar 8 cupluri, ca Adriana Bahmuteanu divorteaza iar de Silviu Prigoana si ca cimitirele sunt azi militarizate de teama ceremoniilor organizate de satanisti.

La oficiul de stare civila din sectorul 6 al Capitalei va fi azi liniste deplina. Si asta pentru ca nici un cuplu nu s-a incumetat sa isi uneasca destinele intr-o zi fatidica. "Ca niciodata, pentru astazi nu avem programata nici o casatorie. Cred ca tinerii s-au speriat de semnificatia acestei zile si au preferat sa evite sa se casatoreasca azi", ne-a declarat Sofia Melinte, seful oficiului de stare civila de la sectorul 6. Nici la sectoarele 1, 4 si 5 nu vor fi astazi incheiate casatorii. Singurii mai "curajosi" sau mai putin superstitiosi s-au dovedit a fi bucurestenii din sectoarele 2 si 3. Nu mai putin de 7 cupluri vor spune astazi "Da" in fata ofiterului de stare civila din sectorul 3, iar in sectorul 2 o pereche va pleca acasa cu un certificat de casatorie incheiat la data de 06.06.2006.