Aqua Land Otopeni, cel mai mare parc acvatic din apropierea Bucurestiului, se va redeschide la sfarsitul saptamanii.

"Am vrut sa il deschidem pe 1 Iunie, de Ziua Copiilor, dar pregatirile au durat mai mult decat ne-am asteptat pentru ca vrem sa oferim servicii de calitate si mai buna si sa le oferim bucurestenilor un loc de distractie cu apa curata", ne spune Liviu Roata-Moale, directorul general al parcului. Atractia principala a parcului sunt cele 30 de tobogane cu apa, mai ales "tuburile" care ii arunca pe cei mai curajosi direct in piscina. Parcul "s-a imbogatit" cu caluti de jucarie si jocuri mecanice. Mascota Aqua Land este un delfin, care este "tatuat" pe bratele celor mici la intrarea in parc. In timpul vacantei, copiii sunt cei mai numerosi clienti ai parcului, dar in weekend vin la plaja foarte multi fotbalisti si vedete.

Preturi piperate

O zi in Aqua Land va costa 150.000 lei vechi pentru copiii cu varste de pana la 16 ani si 250.000 lei vechi pentru adulti, iar in weekend biletul va costa 250.000 lei vechi pentru copii si 350.000 lei vechi pentru adulti. Cei care vor veni dupa ora 17 vor plati bilete la jumatate din pret.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.