Primaria Capitalei anuntase ca nici un maxi-taxi, nu va mai avea voie sa circule timp de o luna. Ieri, insa, autoritatile s-au razgandit si au anuntat ca au prelungit licentele operatorilor maxi-taxi.

TRASEE - Bucurestenii care luau de obicei microbuzul pentru a ajunge la serviciu au avut ieri o surpriza. Aproape toti operatorii de maxi-taxi nu si-au mai scos masinile pe traseu. Insa, dupa discutiile avute cu patronii de firme de transport, primaria le-a mai prelungit inca o data licentele, pentru inca o luna. Pana la organizarea licitatiei pentru atribuirea celor 17 rute, bucurestenii se vor mai putea bucura de maxi- taxi. Patronii au mai cerut si modificarea conditiilor de participare la licitatia programata pe 7 iunie. Primarul a asigurat ca se vor schimba si conditiile din caietul de sarcini, "astfel incat sa nu existe alte discutii". "Prelungirea valabilitatii va fi de 30 sau 60 de zile. Insa nu cred ca operatorii vor lua masuri pentru reducerea evaziunii fiscale", a mai spus Videanu.

TRASEE MAXI TAXI

701 Magazin Cora - Autogara Obor
702 Gura Ialomitei - Str. Burnitei
703 Str. Marin Grigore - Str. Radu Dudescu
704 Str. D-tru Brumarescu - Str. Zanoaga
705 Str. Pogoanelor - Bd. Camil Ressu
706 Str. Sinei - Str. Margelelor
707 Sos. Alexandriei - Piscu Crasani
708 Str. Pucheni - Str. Crasna-Boja
709 Str. Luncii - Cimitirul Ghencea 2
710 Str. Ghidigeni - Poiana Largului
711 Bd. Laminorului - Str. Lonea
712 Pod Chitila - Gara Baneasa
713 Bd. Regiei - Bioterra Baneasa
714 Magazin XXL - Selgros Baneasa
715 Andronache - Str. Dragomiresti
716 Pod Grozavesti - Piata Progresul
717 Str. Nitu Vasile - Magazin Cora


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.