O echipa de electricieni a montat, ieri noapte, mai multe camere de supraveghere pe bulevardul Magheru, in buricul Bucurestiului.

Potrivit autoritatilor, camerele vor deveni functionale incepand cu saptamana viitoare. "Este vorba despre un proiect-pilot. Deocamdata am montat numai patru camere. Probabil, daca politistii vor considera ca acestea le sunt de folos, in centrul Capitalei vor fi instalate si alte camere video", ne-a spus unul dintre inginerii care supraveghea lucrarea.

Camere montate de extraterestri

In legatura cu montarea acestor camere de luat vederi, comisarul Constantin Stroescu, responsabil cu educatia rutiera ne-a declarat ca "Politia nu detine astfel de camere in Bucuresti". De asemenea, Electrica SA nu are habar de acest proiect si ne-a sugerat sa sunam la "Luxten". Angajatii acestei firme, care se ocupa cu iluminatul public, spun ca societatea lor nu se ocupa de montarea de videocamere. Totodata, reprezentantii Primariei Capitalei ridica din umeri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.