Vanghelie: 'Sa se duca in Congo!'

I-am speriat rau pe edilii Capitalei! O eventuala legalizare a casatoriilor intre persoane de acelasi sex i-ar pune in situatia de a le cere homosexualilor sa spuna "Da" chiar in fata lor. Am vrut sa vedem ce cred primarii Bucurestiului despre viitoarea lor sarcina de serviciu, asa ca i-am intrebat pe sleau daca vor oficia sau nu casatorii intre homosexuali. Doar primarul sectorului 2, Nicolae Ontanu, s-a eschivat.

"Nu ma intereseaza cand isi pun cearceaful in cap"

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5: "Eu? Sa-i casatoresc? Niciodata! Sunt homosexuali chiar si in politica si poate vor propune un asemenea proiect de lege, dar nu va fi aprobat. Cei care doresc se pot duce linistiti in Congo, sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Nu ma intereseaza ce fac homosexualii cand isi pun cearceaful in cap... Dar sa-i casatoresc mi se pare mult prea mult".

"Mie imi plac fetele!"

Cristian Poteras, primarul sectorului 6: "Nici in ruptul capului nu ii voi casatori. Nici macar daca va exista o lege in acest sens. Mie imi plac fetele! In cazul in care nu va fi alta solutie, sa-i casatoreasca ofiterul de stare civila."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.