Distractia in parcuri incepe de astazi. In Plumbuita, vin copii din gradinitele de pe raza sectorului 2 care s-au intrecut in cadrul concursului "Cel mai tare prichindel".
In ritmuri de muzica vor defila personaje de poveste, intre care Cenusareasa, Alba ca Zapada, Pacala si Tandala. Programul artistic va fi sustinut de copii dansatori.

Distractie in Parcul Bazilescu
Circul Pironkov a ajuns in Parcul Bazilescu din sectorul 1. In cadrul unei reprezentatii de doua ore, copiii pot vedea un spectacol traditional, dupa cum sustin directorii circului, adica numere de toate genurile: dresuri de animale, acrobatii, jonglerii, trapezisti si echilibristi. "Spectacolul este unul pentru toate varstele", spune Dimitar Pironkov, directorul circului. Cele trei maimute, "Monica, Madona si Cristina" vor fi si ele prezente pe scena, ca de altfel si canisii Dorin, Tessy, Nera, Lulu si Steluta, antrenati de Irina Pironkov. Circul are programe zilnic, la orele 19.00, iar in weekend si la orele 16.00.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.