Pentru a treia oara in ultimele doua saptamani, Capitala a fost asaltata de sindicalisti. Dupa CNSLR-Fatia, BNS si Cartel Alfa, ieri a fost randul taximetristilor sa ocupe strazile.

O mare galbena s-a revarsat pe strazile celui mai mare oras al tarii paralizand circulatia pe marile bulevarde din centru. Pentru a atrage atentia asupra lor, taximetristii au claxonat in fata sediului guvernului, speriind pasarile si cainii vagabonzi care isi faceau veacul, linistiti, in zona.

Autoritatile au silit organizatorii sa termine actiunea mai devreme si sa strabata orasul cu 40 de kilometri la ora in loc de 5 kilometri la ora, cum se dorea initial.

Ora 9.00. Pe bulevardul Aviatorilor, intre Soseaua Nordului si Piata Charles de Gaulle, incep sa se adune taxiuri de la marile companii si chiar independenti. Incet, incet, se aduna aproape 4.000 de taxiuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.