Caldura torida i-a scos pe multi bucuresteni din case si i-a determinat sa ia drumul strandurilor.
Primaria a dat unda verde la cele trei stranduri pe care le are in administrare inca de pe 1 mai, insa asaltul s-a simtit abia in ultimele trei-patru zile, cand a dat caldura, spune administratorul strandului Dambovita, Vasile Bircoci.

Pentru locuitorii Capitalei, cea mai mare priza o are strandul Dambovita, unde municipalitatea a investit, in ultimii trei ani, peste un milion de euro. Se anunta si alte investitii obligatorii in acest an, si anume instalarea unor statii de recirculare si tratare a apei, asa cu prevad normele europene. In prezent, apa vine direct din reteaua orasului. "Va fi o vara calduroasa si strandurile Dambovita, Berceni si Giulesti sunt pregatite pentru afluxul mare de vizitatori" da asigurari Virgil Cirstea, directorul Administratiei Lacuri, Parcuri, Agrement din Primaria Capitalei. "De trei zile, avem clienti. Aproape 400-500 zilnic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.