Sapte judete au fost afectate de ninsorile abundente din ultimele doua zile, iar zeci de localitati au ramas fara energie electrica din cauza intensificarii vantului si a zapezii, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.

Cel mai afectat este judetul Dambovita, unde 43 de localitati au ramas fara energie electrica, in timp ce 17 retele electrice si 119 posturi de transformare au fost distruse. Potrivit sursei citate, ieri, la ora 8.00, circulatia se desfasura cu dificultate intre localitatile Targoviste si Brasov, drumul national fiind blocat la kilometrul 80.

In judetul Buzau, cinci localitati - Banita, Gavanesti, Mosesti, Robeasca si Beilic - au ramas fara curent, din cauza ninsorilor abundente si a vantului puternic.

In judetele Alba, Prahova si Suceava, cate o localitate a fost afectata de caderile masive de zapada. In judetul Vrancea, trei localitati au ramas fara energie electrica.

Circulatia rutiera pe 12 drumuri judetene din judetul Botosani era blocata, ieri, la ora 8.00, din cauza zapezii, se arata in statistica MMGA.

Potrivit Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, ieri, la ora 12.00, nu erau drumuri nationale inchise, circulatia rutiera desfasurandu-se insa cu greutate pe doua drumuri nationale, din judetele Mehedinti si Valcea, tot din cauza zapezii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.