Expozitia - "Minunata lume Barbie si a jocurilor LEGO" se va deschide maine, la orele 11.00, in Piata Revolutiei.
Pana pe 11 iunie, copiii vor putea sa admire modelele de papusi Barbie si accesoriile create special pentru cea mai cunoscuta jucarie din lume. Expozitia cu vanzare le va prezenta celor mici istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi. Nu va lipsi alaiul de tinute speciale, mobilierul, autoturismele si partenerul de viata, Ken. La nivel mondial, Barbie si LEGO sunt cele mai cunoscute jucarii, cu o adevarata istorie si recorduri inca neegalate.

Copiii ce vor calca pragul de poveste al expozitiei vor putea degusta prajituri, acadele si sampanie speciala. Barbie a fost conceputa de Ruth Handler, careia i-a venit ideea cand a vazut ca fetitei ei ii face mare placere sa se joace cu papusi adult facute din hartie. Papusa se numeste Barbie dupa numele fetitei inventatoarei, Barbara. In primul an, s-au vandut 351.000 de papusi de acest gen cu un pret de 3 dolari bucata.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.