Peste 700 de firme de amenajari interioare sunt prezente la Romexpo Center, in cadrul Targului International "Construct Expo Ambient".

Targ - Una dintre atractiile targului de amenajari interioare deschis ieri la Romexpo Center a fost piscina cu leduri si muzica. "Noi suntem preocupati de felul in care cade lumina, pentru ca acest lucru ne influenteaza starea de spirit", ne-a explicat Dacian Buges, director de vanzari la o firma de iluminat ambiental. "Daca mai asociem si muzica, atunci rezultatul este o afacere de succes. Ledurile au toate culorile, nu emit radiatii ultraviolete, au o tensiune joasa de alimentare, consuma putin si au o durata foarte mare de viata (100.000 de ore). Daca le tinem aprinse 10 ore pe zi, ne putem baza pe ele 40 de ani. Efectul vizual este maxim si gradul de protectie este ridicat, ceea ce permite montarea in piscine sau fantani", a adaugat Dacian Buges.

Expozitia va ramane deschisa pana duminica, iar un bilet de intrare costa 8 RON. Astazi, de Ziua Arhitectului, studentii Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" au acces gratuit, pe baza carnetului de student vizat la zi.

Varianta de usi securizate

Optiuni "Ospitalitatea unei case se cunoaste de la intrare. De aceea noi oferim toate sortimentele de usi din lemn importate din Germania. Avem, de asemenea, usi de cristal securizat de 8 mm si usi de sticla cu aplicatii din lemn. Tocul usii este realizat din conglomerat de lemn presat avand pervaze din acelasi material", ne-a explicat Valeriu Radu, reprezentantul unei firme de tamplarie.

Pardoseli de pluta

Moda "Multi clienti au optat pentru tapetul aplicat pe perete, deasupra unui strat de pluta. Acest tip de finisaj are avantajul ca izoleaza fonic si termic foarte bine, iar costul este redus. Pardoseala de pluta este la moda astazi in tot mai multe case. Are proprietati termice, este rezistenta si mai ales este un material natural, ecologic", si-a prezentat oferta Cristian Iortoman, reprezentantul unei firme de decoratiuni interioare din Bucuresti.

Consiliere si finantare

Evaluari Cele mai importante banci sunt prezente in Pavilionul 2 al targului, ofe-rind informatii referitoare la ofertele si conditiile de cre-ditare atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme. In aceeasi incinta organizatorii au deschis si un birou de consiliere imobiliara, unde cei interesati isi pot prezenta proiecte de casa pentru a fi evaluate financiar si tehnic de specialisti.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.