Pasionatii sporturilor cu motor si iubitorii de adrenalina vor gasi cu siguranta ceva pe gustul lor la Salonul expozitional Sport&Adventure Motor Show (SAMS), deschis intre 17 si 21 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti.

"Vedetele" salonului sunt noile modele sport de la Volkswagen si primul avion ultrausor disponibil pe piata romaneasca. VW EOS este o masina decapitabila lansata in avanpremiera in Romania, cu un motor de 2 litri FSI de 150 cai putere, iar VW Cross Polo este noul model de teren, lansat deja pe piata romaneasca, cu motor de 1,2 litri la 64 cai putere. Sportivele pot fi cumparate la preturi intre 12.564 si 21.000 euro CIP. Primul avion ultrausor Zephyr 2000, fabricat in Cehia, a captat deja atentia catorva iubitori ai sporturilor aviatice, firma care il aduce in Romania obtinand deja patru comenzi. Zephyr 2000 este un avion din fibra de carbon, cu motor de 80-100 cai putere, care prinde o viteza de croaziera de 200 km/h. El poate fi achizitionat cu circa 45.000 euro, iar intretinerea presupune 100 euro/luna. Organizatorii au spus ca spera ca personalitati precum Ion Tiriac, Lucian Mandruta sau Gelu Tofan, care iubesc avioanele si chiar le piloteaza, sa isi cat de curand un Zephyr.

O alta premiera a salonului este noua ambarcatiune usoara Quick Silver. "E foarte buna si pentru oamenii din fotbal ca Giovani Becali, are motor de 60 cai putere, duce sase persoane si costa 175 de milioane de lei vechi plus taxe", spun importatorii.

Chiar daca romanii sunt recunoscuti ca fiind atrasi, oricat ar fi de saraci, de lucrurile luxoase si de fite, motoscuterele au reusit de data aceasta sa bata "motoarele", captand interesul multor vizitatori. Cei de la Martin Motor erau uimiti de cererea mare pentru primul motoscuter acoperit din Romania, care costa 3.500 euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.