Proiectul de suflet al lui Basescu e vandut acum de Videanu

A fost visul lui Basescu. Acum, Videanu il vinde. Primaria Capitalei scoate astazi la licitatie prima parcare subterana, dintre cele 22 care vor fi construite in oras pana in 2008.

Este vorba despre o investitie care va fi realizata in fata Garii de Nord, sub parcul dintre principala poarta feroviara a tarii si Ministerul Transporturilor. Proiectul parcarii a fost deja intocmit de specialistii Bancii Europene de Investitii si Dezvoltare care au stabilit principalele caracteristici ale acesteia.

Oamenii se tem ca se inchide parcul

Constructia va avea trei niveluri subterane, din care primul va fi rezervat pentru galerii comerciale. Celelalte doua niveluri vor fi pastrate pentru gararea autovehiculelor. Caietul de sarcini pe baza caruia se va tine licitatia a fost cumparat de trei firme din Franta, Grecia si Spania. Firma care va castiga se va ocupa de constructia parcarii. Principalul criteriu la adjudecarea licitatiei va fi procentul din incasari care va fi cedat Primariei Capitalei ca taxa de concesiune. Daca parcarea planificata de Municipalitate este salutata de toti soferii care se inghesuie zilnic in gara, nu la fel de fericiti sunt iubitorii de natura.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.