Autoritatile locale constantene sustin ca pana la 1 iunie va fi rezolvata in totalitate situatia privind asigurarea serviciului de salvamar pe plaje, precum si a pazei si constructiilor de pe plaje.
La sediul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta s-a desfasurat, ieri, o intalnire la care au fost convocati reprezentanti ai Prefecturii Constanta, Primariei Constanta si agentii economici care au inchiriat sectoarele de plaja in urma licitatiilor publice. Prefectul de Constanta, Danut Culetu, a declarat ca, in ceea ce priveste cheltuielile pentru serviciul de salvamar, care, potrivit unei ordonante de urgenta, trebuia asigurat din bugetul local, s-a gasit o alta solutie. Ministerul Mediului a depus deja un amendament la Camera Deputatilor prin care costurile pentru salvamar vor fi suportate din cei 50 la suta pe care operatorii sunt obligati sa-i plateasca la bugetul de stat pentru inchirierea plajelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.