Turistii si afaceristii isi pot conecta gratuit laptopurile la Internet, pe terasele din Piata Unirii.

Timisoara este primul oras din Romania ai carui locuitori beneficiaza gratuit de Internet wireless. Incepind de ieri, in Piata Unirii din Timisoara, una dintre cele mai mari si mai frumoase ale orasului, primaria impreuna cu un distribuitor local de Internet au facut posibil ca posesorii de laptopuri sa se poata conecta la Internet intr-un cadru relaxat, la o terasa sau pe o banca. Conform declaratiilor edililor, Internetul este distribuit in Piata Unirii pe baza unui parteneriat cu o firma furnizoare de Internet, care va fi semnat in curind.

Central Park pe Bega

Viceprimarului Adrian Orza i-a venit, in urma cu mai bine de un an, ideea de a aduce Piata Unirii din Mica Viena mai aproape de Central Park-ul newyorkez. Asta, spune el, la sugestia cetatenilor, dar si cu ochii pe turistii straini care, la o bere in centrul Timisoarei, ar putea sa-si verifice posta electronica.

Municipalitatea a evaluat posibilitatea tehnica a introducerii unui sistem wireless in Piata Unirii, la fel ca in Central Park din New York, unde accesul la reteaua de Internet este non-stop si gratuit, pentru orice tip de utilizator.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.