Daca sunteti plecat de acasa o perioada mai lunga de timp si va faceti probleme ca nu aveti in grija cui sa lasati locuinta, puteti sa apelati la serviciile unei firme specializate.

Cei care se ocupa de administrarea imobilelor preiau toate responsabilitatile casei, de la plata facturilor pana la udatul florilor, astfel incat proprietarul sa stea linistit.

Multi romani lucreaza temporar departe de casa, fie in strainatate, fie in tara, dar in alt oras decat cel in care locuiesc. Altii pleaca in concedii mai lungi sau isi construiesc case de vacanta unde ajung doar in weekend-uri. O mare problema in toate aceste situatii este aceea ca nu au pe mainile cui lasa casa in absenta lor. Firmele specializate in administrarea imobilelor vin in ajutorul acestor persoane. Ce sarcini au, exact, angajatii acestor firme, dar si cat costa serviciile lor, am aflat de la Cristina Pascu, reprezentant al "Adimo Company", o societate de administrare a imobilelor.

In functie de cerintele clientului, firmele se pot ocupa de toate responsabilitatile pe care le implica o locuinta: plata facturilor la utilitati (telefon, cablu, energie, gaze, intretinere etc.), curatenie periodica, supravegherea instalatiilor sanitare si repararea lor in caz de avarie, udatul florilor, ingrijirea animalelor de casa, gradinarit, verificarea la intervale regulate a casei, pentru a se asigura ca to-tul este in ordine etc.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.