Asociatia Pro Democratia - Club Bucuresti, in parteneriat cu Coca-Cola Romania, Ministerul Integrarii Europene si Camera Deputatilor va organiza, in perioada 19-21 mai 2006, evenimentul Model Uniunea Europeana, destinat tinerilor cu varste intre 18 si 25 de ani.

Editia din acest an, cu tema "Unitate in Diversitate", va simula procesul decizional la nivelul Parlamentului European. Participantii vor "interpreta" rolul parlamentarilor europeni, reprezentand fiecare cate o tara si un grup parlamentar european si promovand cat mai bine interesele acestora.

Premiile constau in sase stagii de internship in cadrul Ministerului Integrarii Europene. "In contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, Model Uniunea Europeana este un prilej pentru tineri de a invata sa fie cetateni europeni. Din experienta noastra, acest tip de eveniment este agreat indeosebi de studentii facultatilor de stiinte politice si sociale, fiind o oportunitate de a pune in practica cunostintele dobandite si de a-si evalua performantele profesionale.

Totodata, toti cei interesati de acest subiect vor putea participa, miza din acest an fiind stagiile de internship in cadrul Ministerului Integrarii Europene", a declarat Ana-Maria Mosneagu, coordonatoarea proiectului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.