In ultima perioada, in cazul “Larisa Chelaru”, fetita de 8 ani din Lunca Cetatuii omorata in octombrie 2005 de un vecin, au aparut tot felul de probe noi, unele uluitoare, menite parca sa incurce si mai mult ancheta.

Singurul lucru care pare a fi o certitudine este faptul ca Robert Ciobanu a ucis-o pe copila, el recunoscandu-si fapta. O noua proba descoperita acum de criminalisti vine sa deschida noi ipoteze.

Dupa o jumatate de an de la uciderea Larisei, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale (SIC) din IPJ Iasi, impreuna cu procurorul criminalist Vasilii Pretula, au revenit in subsolul blocului unde se presupune ca ar fi stat cadavrul fetitei timp de doua luni de zile. Parintii si fratele Larisei Chelaru sunt siderati de ceea ce se intampla si nu mai stiu ce sa creada.

Comisarul Ioan Josanu si procurorul Pretula au mers la Lunca Cetatuii sperand sa gaseasca noi probe care sa demonstreze cu precizie unde si cum a fost ascunsa Larisa Chelaru in toata perioada, deoarece initial s-a crezut ca trupul fetitei a fost tinut intr-o boxa, pentru ca, ulterior, expertii sa comunice ca acesta a stat intre niste tevi de caldura situate la circa doi metri de sol, de-a lungul peretilor subsolului.

"Este vorba despre o recercetare a faptelor care s-au petrecut in subsolul blocului unde se pare ca a stat Larisa Chelaru", a spus comisarul sef Liviu Zamfirescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.