Si daca apelati la un organizator platit, si daca va organizati singuri nunta, trebuie sa va faceti o lista. In cazul in care va organizati nunta ar fi bine sa existe o comanda unica. Dupa ce stabiliti cine este comandantul, seful, boss-ul, sau cum vreti sa-i spuneti, acesta va tine o lista cu tot ce trebuie facut si pregatit pentru nunta. Lista trebuie sa mai contina si cine se ocupa de rezolvarea fiecarei sarcini. Astfel, coordonatorul va putea avea tot timpul o evidenta clara a ceea ce s-a facut si ce mai trebuie realizat.

Profesionistul va scapa de multe griji

Trebuie sa intelegeti ca aveti nevoie de invitati tineri. Sigur ca nu vor da tot atatia bani ca cei mai in varsta, dar ei vor antrena distractia. Fara ei, ringul de dans va fi mai mult gol si fara invitati pe ringul de dans, petrecerea de nunta va parea trista.

Cand vine vorba de cheltuieli, ajungeti la partea cea mai dificila. Trebuie sa gasiti un echilibru intre dorintele pe care le aveti si bugetul de care dispuneti. Daca v-ati gandit sa va organizati singur nunta veti cheltui aproximativ 8.000 RON.