Super-productia horror “Hostel” (“Caminul Ororilor”), produsa de faimosul Quentin Tarantino si regizata de Eli Roth, a nascut deja un scandal international.

Autoritatile din Slovacia, tara indicata drept loc al actiunii peliculei, au reactionat dur din cauza modului in care regizorul a portretizat aceasta tara: un taram al torturii, unde vinzi viata unui om pentru cateva sute de dolari si unde copiii strazii se transforma in criminali. In replica, regizorul Eli Roth a declarat ca scenele cu copii au fost inspirate de un documentar despre aurolacii din Romania.

Filmul este povestea unor tineri americani veniti in Europa in cautare de aventuri. Ei merg la Amsterdam, de unde sunt ghidati de un individ catre Slovacia, acolo unde s-ar afla cele mai frumoase fete de pe continent. Ajung acolo, dar voiajul lor de placere se transforma intr-un cosmar.

"Este fascinant pentru mine cum in unele parti ale lumii viata unui om valoreaza cat un pachet de guma de mestecat. Este un intreg concept format pe aceasta tema. Exista chiar un documentar pe care l-am vazut, care se numeste "Children Underground" ("Copiii de la metrou"), despre copiii strazii din Romania si cum s-au organizat in bande, lucru care m-a inspirat pentru acest film", a declarat Eli Roth publicatiei americane electronice "themoviechicks.com".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.