Aproape 18.000 de romani au ales marea pentru minivacanta de 1 Mai.
Peste 70% dintre locurile de cazare de pe Litoral erau ieri rezervate, chiar si la hotelurile din Mamaia care afisau si tarife de 700 lei noi pe noapte. Hotelierii spun ca, daca vremea va fi buna de plaja in acest weekend, nu vor mai fi locuri libere. Chiar daca Costinestiul nu are inca Obelisc nou, faleza si nici baruri pe plaja, cei mai multi tineri au luat cu asalt pensiunile. Romanii dornici de aventuri au preferat Delta Dunarii, la preturi intre 80 lei noi pentru o camera in pensiune si 205 lei noi la hotel sau vila. Si pe Valea Prahovei se anunta inghesuiala, mai ales ca preturile pornesc de la 30 lei noi pe noapte. Si credinciosii sunt in aceste zile in pelerinaj la manastirile din tara, dupa ce ieri au sarbatorit Izvorul Tamaduirii.

La Mamaia si Costinesti vor fi concerte pe plaja in fiecare seara cu Trident, Delia, Blondy, Holograf, Loredana, Morandi, Suie Paparude, Zdob si Zdub, Voltaj si Directia 5. Zilele Brasovului vor aduce sub Tampa concerte cu Holograf, Ro-Mania, Hi-Q, Proconsul, Heaven, dar si competitia automobilistica "Memorialul Ludovic Balint" si Parada Junilor de duminica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.