Pe strazile Bucurestiului vor circula din luna iunie 400 de autobuze urbane cu podea complet coborata marca Mercedes-Benz Citaro, autoritatile promitand ca astfel sa rezolve in cea mai mare parte problemele legate de transportul de persoane din Capitala.
"Aceste autobuze vor fluentiza circulatia si vor spori siguranta calatorilor datorita dotarilor moderne de care dispun", a spus Daniel Tatu, directorul general de transport al R.A.T.B. Edilii sustin ca autobuzele nu vor avea trasee preferentiale, liniile pe care vor circula acestea urmand sa acopere intreaga retea RATB, iar costul calatoriei nu va fi diferit. Autobuzele au o capacitate de transport de 106 pasageri, dintre care 27 pe scaune, rampa pentru accesul persoanelor cu dizabilitati, sistem de anuntare vocala a statiilor, sistem GPS cu posibilitatea vizualizarii rutei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.