Astfel, asistenta medicala de urgenta pentru adulti va fi asigurata de urmatoarele unitati: Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni", Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftamologice, Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, Spitalul de Stomatologie "Prof. Dr. Dan Theodorescu".
Pentru copii asistenta medicala de urgenta va fi asigurata prin: Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M.S. Curie" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu".

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea un program normal de lucru si va asigura, in perioada Sarbatorilor, eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Avrig nr. 72-74.

Spitalele din subordinea Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va functiona cu linii de garda de profil si vor acorda asistenta medicala de urgenta.