CFR Calatori a anuntat ca va suplimenta numarul de trenuri pentru preluarea fluxului suplimentar de calatori cu ocazia sarbatorilor pascale si a vacantei de 1 mai, potrivit unei declaratii a directorului de marketing CFR Calatori, Adrian Vlaicu, citat de Rompres.

In perioada 20 aprilie - 1 mai vor circula suplimentar zece trenuri rapide si doua accelerate intre Bucuresti si Constanta, Craiova, Suceava, Galati, Bacau, cu opriri in parcurs.

De asemenea, patru din aceste trenuri, cu destinatia Constanta, isi vor prelungi traseele pana la Mangalia. Pe langa trenurile suplimentare, in fiecare zi peste 160 de vagoane vor fi atasate in plus la trenurile in circulatie. Capacitatea suplimentara pusa la dispozitie este de peste 11.000 de locuri pe zi, cu trafic maxim, iar pe total perioada vor fi aproximativ 100.000 de locuri suplimentar puse la dispozitia calatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.