CFR Calatori va modifica circulatia pentru unele trenuri in perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai, urmand sa suplimenteze vagoanele spre cele mai solicitate rute.
In perioada 20 aprilie-2 mai vor circula, suplimentar, zece trenuri Rapid si doua Accelerat pe relatiile Bucuresti, Constanta, Craiova, Suceava, Galati si Bacau. Alte patru trenuri pentru Litoral, cu destinatia Constanta, isi vor prelungi traseul pana la Mangalia in aceasta perioada. CFR a decis sa ataseze suplimentar peste 160 de vagoane, zilnic, la trenurile aflate in circulatie, creand in total peste 100.000 de locuri in trafic maxim. De Paste, CFR Calatori va anula 42 de trenuri Intercity, Rapid si Accelerat, precum si personalele pentru navetisti.

Pe 21 aprilie si in perioada 25-29 aprilie, agentiile de voiaj vor avea program normal de lucru, iar pe 22 aprilie vor fi deschise si agentiile care lucrau doar sambata. In zilele de 23-24 aprilie si 1 Mai toate agentiile de voiaj din tara vor fi inchise. Calatorii vor putea sa isi cumpere biletele cu zece zile inainte si de la ghiseele din gari. Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 9521 sau accesand www.cfr.ro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.