Friptura de miel, drob, oua rosii, cozonac si pasca. Orice roman incearca sa aiba pe masa de Paste bucatele traditionale. Chiar daca pentru acest lucru o familie compusa din patru persoane va cheltui aproape cat un salariu minim, adica aproximativ 3 milioane de lei vechi.
Am colindat pietele bucurestene pentru a vedea cat costa produsele pentru care se inghesuie toate gospodinele in aceste zile.
Iata preturile la care se vand alimentele pentru Sarbatorile Pascale:
- carnea de miel costa intre 140.000 lei vechi si 160.000 lei/ kg;
- ouale costa intre 2.500 si 3.600 lei vechi;
- organe de miel pentru drob - intre 135.000 si 150.000 lei vechi/kg;
- drob gata pregatit - intre 139.000 si 149.000 lei/kg;
- marar si patrunjel - intre 5.000 si 10.000 lei/legatura;
- ceapa si usturoiul verde - intre 10.000 si 20.000 lei/legatura;
Despre autor:
Sursa: Libertatea
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
FOTO: Destinații de schi aproape de casă pentru vacanța de iarnă 2025–2026....
Sursa: kudika.ro