Friptura de miel, drob, oua rosii, cozonac si pasca. Orice roman incearca sa aiba pe masa de Paste bucatele traditionale. Chiar daca pentru acest lucru o familie compusa din patru persoane va cheltui aproape cat un salariu minim, adica aproximativ 3 milioane de lei vechi.
Am colindat pietele bucurestene pentru a vedea cat costa produsele pentru care se inghesuie toate gospodinele in aceste zile.
Iata preturile la care se vand alimentele pentru Sarbatorile Pascale:
- carnea de miel costa intre 140.000 lei vechi si 160.000 lei/ kg;
- ouale costa intre 2.500 si 3.600 lei vechi;
- organe de miel pentru drob - intre 135.000 si 150.000 lei vechi/kg;
- drob gata pregatit - intre 139.000 si 149.000 lei/kg;
- marar si patrunjel - intre 5.000 si 10.000 lei/legatura;
- ceapa si usturoiul verde - intre 10.000 si 20.000 lei/legatura;
Despre autor:
Sursa: Libertatea
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Un nor de praf saharian a ajuns în România. Oamenii au numit-o „ploaie cu...
Sursa: wall-street.ro
-
Pregătiri de Iepuraș: Cele mai frumoase 20 de piese vestimentare pentru...
Sursa: kudika.ro
-
Băncile europene au avut un an record în 2023
Sursa: futurebanking.ro