Social20 Aprilie 2006

Lectura de un minut

Friptura de miel, drob, oua rosii, cozonac si pasca. Orice roman incearca sa aiba pe masa de Paste bucatele traditionale. Chiar daca pentru acest lucru o familie compusa din patru persoane va cheltui aproape cat un salariu minim, adica aproximativ 3 milioane de lei vechi.

Am colindat pietele bucurestene pentru a vedea cat costa produsele pentru care se inghesuie toate gospodinele in aceste zile.

Iata preturile la care se vand alimentele pentru Sarbatorile Pascale:

- carnea de miel costa intre 140.000 lei vechi si 160.000 lei/ kg;

- ouale costa intre 2.500 si 3.600 lei vechi;

- organe de miel pentru drob - intre 135.000 si 150.000 lei vechi/kg;

- drob gata pregatit - intre 139.000 si 149.000 lei/kg;

- marar si patrunjel - intre 5.000 si 10.000 lei/legatura;

- ceapa si usturoiul verde - intre 10.000 si 20.000 lei/legatura;

Libertatea

Sursa: Libertatea



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.