Bancile vin in sprijinul clientilor care vor sa-si petreaca vacanta cu o oferta variata de credite disponibile atat in lei, cat si in valuta.
Bancherii nu cer avans pentru credite de vacanta, dar vor garantii prin polite de asigurare sau ipoteci pe bunurile aduse in gaj. Bancpost ofera pana la 3.000 dolari (in lei sau euro) prin Creditul pentru vacanta si calatorii care poate fi returnat in doi ani. Prin Creditul Voiaj de la Banca Carpatica se pot obtine pana la 5.000 lei noi, cu dobanda fixa de 26%. Banca Tiriac ofera, prin Creditul Vacanta, imprumuturi intre 300 si 3.000 euro (in lei sau dolari), care pot fi returnate in maximum un an. BCR acorda credite pentru petrecerea de sejururi in tara si strainatate de pana la 5.000 euro (sau lei), cu dobanda fixa de 23,9% pe an sau variabila, de 21,9% pe an.

Creditul Expresso pentru nevoi personale nominalizate de la BRD ii ajuta pe cei care vor sa-si petreaca concediul in strainatate sau in tara, fie la tratament, fie la conferinte sau intalniri de afaceri. Creditele turistice de la Banca Transilvania se acorda pe un an, suma ce poate fi obtinuta fiind intre 250 si 3.500 euro (lei sau dolari). Prin creditul de vacanta de la Volksbank se pot lua maximum 5.000 euro pe trei ani, cu dobanda de 5% in lei sau de 8,5% la euro. Banca Romaneasca acorda credite de valoare mica, in lei, de pana la 5.000 euro pe cinci ani sau imprumuturi cu valori intre 5.000 si 50.000 euro, pe 20 de ani, dobanzile fiind intre 12,95% si 13,95%.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.