Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a hotarat sa continue si in acest an programul social "O saptamana la mare", in perioada 1 mai - 15 iunie, a declarat Daniel Vasilescu, presedintele acestei structuri patronale. Prin aceasta actiune patronatele din turism au in vedere utilizarea eficienta a capacitatilor hoteliere de pe litoralul romanesc al Marii Negre, potrivit Rompres.

Promovarea programului va fi facuta de catre Autoritatea Nationala pentru Turism, iar vanzarea pachetului se face prin agentiile de turism membre sau nemembre ANAT. Tarifele sunt de 99 de lei/sejur/persoana, pentru 6 nopti de cazare, fara servicii de masa, la hotel de o stea. La hotel de doua stele pretul este de 119 lei/sejur/persoana, iar la hotel de 3 stele, 149 lei/sejur/persoana. Tarifele includ TVA si comisionul de 10 la suta cedat agentiilor de turism. Vanzarea se va face dupa principiul - primul venit, primul servit - si se adreseaza tuturor categoriilor de persoane, cetateni romani. Biletele au fost puse in vanzare la toate agentiile de turism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.