Compania Prod-Veg-Am-Terra va investi circa 15 milioane de euro pentru constructia unui centru comercial in zona Salajan din Bucuresti, pe amplasamentul actualei piete agroalimentare Titan, a declarat, luni, Nicolae Nedelea, directorul general al firmei.

Aceeasi firma a administrat, in perioada 1997-1998, cladirile care compun actuala piata, in urma castigarii unei licitatii organizate de autoritatile locale. Cladirile respective vor fi demolate acum, iar pe terenul respectiv se va construi centrul comercial Damian Mall, cu o suprafata de circa 26.000 de metri patrati. Piata se va pastra, pentru ca in exteriorul cladirii va functiona o zona special amenajata, destinata comercializarii produselor care sunt vandute in prezent in piata.

Nedelea a apreciat ca producatorii agricoli nu vor fi afectati de constructia noului centru comercial, spatiul destinat acestora urmand sa fie finalizat si pus in functiune inainte de inceperea lucrarilor de constructie a mall-ului. Noul centru comercial va avea o suprafata inchiriabila de 14.000 de metri patrati, cu subsol, demisol, parter, 350 de locuri de parcare si patru etaje superioare, dintre care ultimul retras. Complexul va cuprinde un supermarket Spar, fast-food-uri, cafenele, o zona de bowling si magazine ale marilor retaileri precum Diverta, Flanco, Domo.

Totodata, firma va investi 15 milioane de euro in dezvoltarea a doua unitati de vanzare a produselor agroalimentare si a unui centru comercial, situate pe amplasamentul actualei piete centrale a orasului Deva. Proiectele din Bucuresti si Deva vor fi finantate din surse proprii si atrase prin credite bancare. Societatea Prod-Veg-Am-Terra a fost infiintata in anul 2001 si are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea de bunuri imobiliare.

Curierul National

Sursa: Curierul National



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.