Soferii care vor sa bea si sa ajunga, cu tot cu masina lor, acasa isi pot inchiria un sofer personal.

Pe piata serviciilor din Bucuresti a aparut un nou tip de oferta: inchirierea unui sofer personal care sa iti conduca masina in cazul in care ai consumat bauturi alcoolice. Pentru 30 de minute si un pret de 350.000 de lei, oricine poate sa inchirieze pe unul dintre cei sase soferi pusi la dispozitie de firma care scoate bani din placerea conducatorilor de autovehicule de a consuma bauturi alcoolice.

Clientul suna la dispeceratul firmei, la fel ca si cind ar comanda un taxi. Din momentul in care soferul solicitat ajunge la locul respectiv, clientul are la dispozitie 30 de minute pentru a ajunge acasa, cu tot cu masina. Orice locatie la care se ajunge in mai mult de 30 de minute va fi tarifata suplimentar.

Cascheta creste pretul

Virful solicitarilor pentru astfel de servicii se inregistreaza undeva in jurul orei 19.00, cind foarte multi oameni activi ies la cina in restaurantele Capitalei. Aceasta realitate i-a dat ideea unuia dintre partenerii firmei care inchiriaza soferi pentru jumatate de ora, Lucian Nit. "Dupa ce am luat cina in oras si am consumat alcool, am sunat la o companie de taxi sa cer un sofer care sa-mi conduca masina si mi s-a raspuns ca ei nu ofera astfel de servicii", a declarat Nit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.