Primavara ne face sa ne simtim mai obositi si fara vlaga. Randamentul scade mult si nu putem duce la bun sfarsit nimic din ce am inceput.

Un prim pas pentru revitalizarea organismului este inceperea unui tratament cu coenzima Q10, o sursa importanta de energie. Aceasta va va face sa aveti un tonus mai ridicat si va sustine in cazul unor eforturi fizice si intelectuale intense, iar pentru efect maxim trebuie luata pana in ora 14.00.

Iata cateva produse naturiste care pot ajuta organismul sa-si recapete tonusul.

Ginseng Shennong Remedia - util in cazul sindromului oboselii cronice, amelioreaza disfunctiile usoare ale sistemului nervos central, actionand ca un tonic. Aduce un plus de energie pentru persoanele ce au munca fizica si intelectuala grea, dar poate fi de ajutor si in cazul unor tulburari de dinamica sexuala. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 2 capsule de 2 ori/zi. Pret: 10 RON.

Memorem Remedia - are efect tonic cerebral, creste performantele intelectuale, putand sa va sustina in stari de oboseala, in cazul tulburarilor de atentie si concentrare. Prezentare: flacon cu 60 capsule. Administrare: 2 capsule de 2 ori/ zi. (se ia pana in ora 15.00 cel taziu). Pret: 20 RON.

Vitamine naturale macese si catina - cu actiune tonica reconfortanta, vitaminizanta si revitalizanta. Ajuta rapid in cazul unei stari de debilitate fizica generala, convalescenta sau surmenaj. In cazul in care sunteti vulnerabili in fata racelilor, gripelor, guturaiului, puteti face o cura cu aceste vitamine. Prezentare: flacon cu 30 comprimate masticabile. Administrare: 2 comprimate de 3 ori/zi. Pret: 15 RON.

Vitaplus - complex de vitamine, minerale si oligoelemente destinat persoanelor epuizate care depun eforturi fizice intense sau cu un stil de viata dezechilibrat (tin cura de slabire, sunt vegetariene etc). Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1 capsula/zi. In cazul unei devitalizari se vor folosi 2 capsule/zi, o perioada de 15 zile, apoi se va trece la o singura capsula/zi. Pret: 20 RON.

Vital Lucerna Remedia - fortifica organismul, creste rezistenta fizica, dandu-va putere sa faceti fata greutatilor, mai ales cand sustineti o munca fizica deosebita. Prezentare: flacon cu 80 grame pulbere cu miere. Administrare: 1 lingurita de 3 ori/zi, in cure de trei luni, apoi se face pauza 2 luni, dupa care se repeta. Pret: 45 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.