Bijuteriile dentare sunt accesorii de ultima ora, pe care orice domnisoara sau doamna doreste sa le poarte.In numai 10 minute puteti avea un zambet nou, mai stralucitor. Aplicarea bijuteriei pe dinte nu afecteaza deloc integritatea acesteia. Este vorba, poate, despre o "lipire" a bijuteriei pe dinte, realizata cu substante speciale.

Dupa un periaj rapid, se aplica pe locul dorit o picatura de demineralizant. Dupa 15 secunde se spala si se aplica adezivul. Se fotopolimerizeaza 60 secunde. Apoi se aplica bijuteria pe dinte impreuna cu foarte putin material compozit transparent. Se fotopolimerizeaza din nou si se finiseaza.

Garantia manoperei este de 1 an. Rezultatul: un zambet care cu siguranta va atrage admiratia prietenilor. Bijuteriile dentare exista intr-un numar foarte mare de forme si culori: de la bijuterii pe aur cu pietre pretioase (diamante, rubin, safir), pana la bijuterii din zirconiu sau cristal. Este atat de usor sa ai un zambet mai frumos!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.