Femeia in varsta de 66 de ani care a nascut recent o fetita, uluind o lume intreaga si devenind subiect de dezbatere pentru medici, face declaratii confuze, in functie de publicatiile carora li se adreseaza.

SOC.
Intr-un interviu acordat ziarului britanic Sunday Telegraph, Adriana Iliescu afirma ca, in tinerete, a recurs la avort de doua ori. Socanta declaratie, pe care nu a facut-o pana acum pentru presa din Romania, este si argumentata: "La acea vreme nu priveam avortul ca pe o crima, asa cum il vad acum".

CONTEXTUL.

Era tanara, avea in jur de 20 de ani si era casatorita. Amandoi sotii erau studenti, iar casnicia nu era grozava. "Am facut doua avorturi - era normal atunci si acceptat ca forma de contraceptie", explica ea pentru Sunday Telegraph. In timp ce, intr-un alt interviu acordat unui cotidian din Romania, afirma ca a reusit candva sa ramana insarcinata, urma sa nasca gemeni, "dar, din pacate, nu s-a mai intamplat", neprecizand care au fost motivele: pierderea sarcinii sau avortul.

DETALII.

Adriana Iliescu a mai marturisit presei britanice si costul inseminarii artificiale, ce a avut ca rezultat nasterea prematura a unei fetite, Eliza Maria: 3.000 de euro. Si a mai spus ca va continua sa lucreze, pentru ca numai asa strange 500 de euro pe luna, altfel ar avea o pensie de numai 50 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.