Academia de Studii Economice din Bucuresti a anuntat oferta educationala pentru anul universitar 2006-2007.

Pe langa programele deja traditionale, au fost introduse programe noi de masterat si cursuri postuniversitare. Pentru anul I de studiu, specializarile raman aceleasi ca si anul trecut.

In numar de 10, acestea includ, printre altele, Administrarea afacerilor cu predare in limbi straine (engleza, franceza, germana); Finante, asigurari, banci si burse de valori; Management; Marketing si Relatii Economice Internationale. Cursurile se desfasoara cu prezenta in campus sau la distanta, metodologia de admitere fiind aceeasi ca si in anul precedent. Academia de Studii Economice vine, insa, cu o noutate in ceea ce priveste masteratele on-line cu taxa.

Daca pana anul trecut absolventii puteau sa aleaga dintr-un numar de patru specializari, anul acesta oferta este diversificata. Zece specializari sunt puse la dispozitia celor care doresc sa-si continue studiile sub aceasta forma. Printre masteratele internationale a fost lansat un program nou de Administratie publica europeana, desfasurat la Centrul teritorial Giurgiu cu colaborarea BRIE din SUA, Universitatea din Ruse si HRK Germania.

Scoala academica postuniversitara aduce si ea doua noi programe: MBA in Marketing si Vanzari si MBA in Marketing direct, ambele desfasurate in colaboare cu universitati din strainatate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.