Petrom anunta incepand de astazi noi preturi pentru produsele petroliere comercializate in reteaua sa de distributie

Noile preturi urmaresc fluctuatia cotatiilor internationale ale carburantilor.
Conform politicii de preturi anuntata la inceputul anului 2005, statiile Petrom aplica preturi diferentiate in functie de conditiile locale de piata si de mediul concurential.

Astfel, un litru de benzina ECO Premium va costa 3,38 RON, unul de Premium fara plumb - 3,36 RON si unul de Top Premium 99+ va ajunge la 3,68 RON.

In schimb, pretul celorlalti carburanti va ramane nemodificat. In acest sens, Top Euro 4 - 3,33 RON pentru un litru, Top Nordic Diesel - 3,33 RON pentru un litru, Euro 4 - 3,27 RON pentru un litru si Autogas - 1,71 RON pentru un litru.

Petrom considera ca anuntarea modificarilor preturilor carburantilor este o obligatie fata de clientii sai. Fiind o companie orientata spre client, Petrom este cat se poate de transparent in comunicarile sale si ramane, de altfel, singurul operator din domeniu care anunta modificarile preturilor.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.