Populatia o sa-si primeasca banii pana pe data de 21 aprilie, inainte de Sarbatorile pascale.

Acesta a fost rezultatul discutiilor dintre reprezentantii Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale si ai Postei Romane care au decis sa modifice, in aceasta luna, graficul de achitare a pensiilor si a altor drepturi de protectie sociala.

Pensiile acordate fostelor cadre militare se vor achita la domiciliul beneficiarilor, incepand cu data de 10 aprilie, in timp ce drepturile de protectie sociala din sistemul public de pensii (pensii de asigurari sociale de stat, pensii pentru agricultori, ajutoare sociale etc.) se vor plati, tot la domiciliul beneficiarilor, incepand cu data de 12 aprilie.

Persoanele care nu sunt gasite la domiciliu isi pot ridica banii cuveniti de la oficiile postale la care sunt arondate, pana pe data de 27 aprilie. Calendarul obisnuit de acordare a pensiilor si a altor drepturi de protectie sociala a fost stabilit intre datele de 14 si 28, ale fiecarei luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.