Medicii constanteni i-au scos unui barbat de 79 de ani 32 de pietre din vezica urinara.

Operatia a fost facuta exact in noaptea in care barbatul a ajuns, din cauza durerilor, la urgenta Spitalului Clinic din Constanta. Barbatul a suportat durerile timp de aproape trei ani, crezand ca tot necazul i se trage de la prostata.

Ion Giuglea a povestit ca timp de doua saptamani inainte de a fi operat a avut dureri ingrozitoare, iar pe data de 31 martie nu a mai putut suporta durerile si a chemat ambulanta. Supus unei interventii chirurgicale de urgenta, medicii i-au extras din vezica 32 de pietre de marimea bomboanelor cu lapte, pe care abia le poti tine intr-o palma.

Batranul a pus toate pietrele intr-o punga si le-a dat sotiei sa le duca acasa, ca sa le arate vecinilor, rudelor, prietenilor, cunostintelor, dar si altor curiosi care nici nu-si pot inchipui ce se poate ascunde in trupul unui om. El a ramas inca in spital, ca sa se vindece.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.