Produsele dermocosmetice pe baza de sulf sunt cele mai indicate pentru o ingrijire completa a pielii, sunt de parere medicii dermatologi.

Acestea oferta protectie antiseptica si reduc considerabil acneea, excesul de sebum, eczemele si chiar trateaza psoriazisului.

De asemenea, sapunurile si cremele pe baza de sulf trateaza scabia, ptiriazisului si micozele. "Se stie clar ca leacul clasic de ani de zie impotriva acneei, in special la adolescenti este sapunul cu sulf", ne-a explicat dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.

Ea le recomanda femeilor care isi doresc un ten de invidiat astfel de produse dermocosmetice. "Beneficiile sunt mai mult decat multumitoare deoarece sulful este letal pentru o larga gama de bacterii, fungi, paraziti si alte microorganisme", sustine dr. Leventer.

Astfel, se creeaza o bariera protectoare ce previne aparitia infectiilor cutanate si stopeaza evolutia celor existente. Cremele si sapunurile pe baza de sulf se aplica local, de cate ori este novoie. Nu exista riscul supradozajului. Efectele vor fi vizibile in urma utilizarii constante, in minimum zece zile.

Chiar si femeile insarcinate sau care alapteaza pot folosi fara griji aceste produse. Totusi, daca, aveti reactii alergice la produsele pe baza de sulf este bine sa va informati medicul inainte sa le folositi. De asemenea, cand le folositi, evitati contactul cu ochii si nu le aplicati pe rani deschise.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.