Pe un card, studentii clujeni primesc facilitati pentru transport, dar si reduceri la diferite magazine, inclusiv la sex-shop.

Studenti clujeni nu-si mai primesc abonamentele reduse pe baza de carnet, ci pe card. Cardul StudCard, un proiect lansat in premiera pentru Romania la Cluj, le ofera studentilor o serie de facilitati, printre care abonamente gratuite la transportul in comun, reduceri la diferite magazine, clinici medicale, farmacii, baruri, restaurante, hoteluri sau agentii imobiliare. Cu acest card, studentii pot intra inclusiv la meciurile celor doua echipe de fotbal clujene, CFR Ecomax si "U" Cluj, dar pot beneficia si de o reducere de 10% la sex-shop.

Cardul va fi eliberat contra taxei de 100.000 de lei oricarui student la zi (chiar daca este platitor de taxa) de la universitati de stat si private, acreditate la Ministerul Educatiei. Proiectul este unic in Romania, iar coordonatorul sau, Iancu Serbanescu, spune ca a muncit peste un an ca sa il puna pe picioare.

StudCard este recunoscut in 113 tari din lume si poate fi folosit in oricare dintre acestea, studentii clujeni beneficiind si in strainatate de anumite reduceri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.