Pe langa obisnuitii comercianti de seminte, licurici pentru telefoanele mobile si reviste de toate felurile, reporterul "Averea" a gasit intr-un tren, care mergea de la Bucuresti la Brasov un soricel.

Intr-o garnitura de tren personal sosita de la Bucuresti, un soricel rodea alene la un sandvis.

Rozatoarea s-a urcat pe canapea, pentru a-si savura cina. Nu a fost deranjat nici de blitz-ul aparatului foto, nici de faptul ca eram in compartiment.

"Da ce credeti ca-i lucru nou? Ii vad aproape zilnic", ne-a soptit razand un angajat CFR Brasov, care ciocanea plictisit in rotile vagoanelor.

O brasoveanca, chemata de angajatul amuzat, a asistat indignata la ospat. "Nu se poate asa ceva! In vagonul asta am stat eu. In viata mea nu mai urc in tren!", a spus femeia.

E bucurestean!

Conducerea Regionalei CFR Calatori Brasov s-a ferit sa-si asume responsabilitatea. "Nu cred ca este garnitura noastra. O sa ma informez", a declarat Gheorghe Radulescu, directorul Regionalei Calatori Brasov. Ulterior, directorul ne-a dat un telefon si ne-a spus ca garnitura respectiva apartine depoului din Capitala.

Radulescu era interesat sa-si pedepseasca angajatul care a aratat clientilor CFR lucrurile ce nu trebuie vazute.

Calatorul nepoftit si-a luat linistit masa pe canapele trenului


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.