Aspectul fetei face parte din canalele de comunicare umana.

Comunicarea bazata pe estetica intereseaza relatiile noastre intime, pe cele familiale, pe cele sociale, profesionale sau neprofesionale, sustine medicul Ada Epistatu.

Dintii si surasul joaca un rol important in estetica faciala. Astfel, a aparut o ramura a stomatologiei numita "estetica dentara". "Estetica dentara nu trebuie inteleasa ca o moda in stomatoogie, esteticienii nu trebuie sa promoveze un zambet, sa "vanda" un suras", ne-a spus dr. Ada Epistatu (telefon 0723.317.969; 021/224.61.55). In tratamentele estetice dentare se realizeaza in primul rand o armonie dento-faciala. De aceea, e bine venita colaborarea medi-cului stomatolog cu cel de estetica faciala.

Estetica dentara s-a impus in toate ramurile stomatologiei.

Profilaxia dentara. O gura curata, fara tartru si placa bacteriana colorata, este mult mai frumoasa. De altfel, nici un tratament de restaurare estetica dentara nu poate incepe fara realizarea acestei etape.

Tratamentul cariilor imbunatateste aspectul dentar. Materialele de obturatii moderne nu mai ridica nici un fel de pro-bleme in refacerea estetica a dintilor afectati de carii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.