Doua eleve sarutandu-se, o eleva de pe care cad blugii si ies in evidenta chiloteii tanga, o eleva care-si ridica tricoul si isi arata sutienul push-up, o eleva intinsa provocator pe banca, alta eleva sarutata pe fundulet sunt cateva dintre imaginile care se regasesc pe 15 fotografii trimise, ieri, la Biroul de Presa al ministrului Educatiei. Pozele sexy, facute intr-un spatiu de invatamant, au pus pe jar autoritatile. "Aceste poze au fost facute la un liceu industrial din Zimnicea, de eleve in clasa a IX-a. Va propun o analiza profunda a modului in care scoala, in esenta ei, este privita, atat de elevi, cat si de profesori", a scris anonimul care a trimis pozele. Cum in Zimnicea exista un singur liceu, ieri, au venit in ancheta inspectori din minister si inspectorul scolar general de Teleorman. "Fata asta seamana cu Monica Filip", ne-a spus un elev de clasa a IX-a. Baiatul a zis ca n-a mai vazut-o pe Monica de un an. Nici in cataloagele Liceului Teoretic din Zimnicea nu am gasit un astfel de nume. "Aceste eleve nu invata in liceul nostru, salile de clasa nu corespund cu cele din liceul nostru", ne-a declarat directorul liceului. Intr-adevar, salile de clasa nu semanau cu cele din fotografii, iar alte 12 fete din liceu au declarat ca nu le cunosc pe elevele din fotografii. Inspectoratul Scolar Teleorman continua insa ancheta.

"Am trimis fotografiile la toate liceele din judet, iar maine (astazi - n.n.) am convocat la inspectorat toti directorii pentru a identifica elevele. De asemenea, am vorbit cu comandantul Politiei si i-am cerut ajutorul. Eu cred, totusi, ca este vorba de o inscenare, de o diversiune orchestrata de cei care doresc inlocuirea mea", ne-a declarat Ioana Panagorat, inspector scolar general de Teleorman. Ministerul Educatiei a precizat ca la finalul anchetei, care se va desfasura la nivel judetean, se va decide daca elevele pozate sexy vor fi cautate la nivelul intregii tari. De asemenea, autoritatile au obligatia sa-l caute pe individul care a pus pozele pe Internet, intrucat a incalcat dreptul minorilor la imagine publica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.