Chiar daca ai un loc de munca mai libertin, arati bine si simti ca esti singura persoana care face toti banii in firma, incearca totusi sa nu sari calul prin comportamentul tau.
Nu te imbraca ca si cum te-ai duce la un party. Este valabil mai ales pentru femei. Colegii te vor trata ca atare. Nu te vor mai lua in serios, ci isi vor inchipui doar cum ar fi sa iti faca cinste cu un pahar de Marguerita si in timp ce il bei sa iti urmareasca linia bustului. Nu barfi. A spune lucruri neplacute despre cineva este foarte urat. Astfel de vorbe circula foarte repede si ai toate sansele sa cazi fara rost in dizgratia colegilor. Nu te lauda ca ai facut-o lata cu o seara inainte.

Povestea poate fi apreciata pe moment daca e un pic picanta. Risti insa sa nasti tot felul de barfe pe seama ta si sa devii motiv de bascalie. In plus, seful va afla la randul sau si nu va fi prea convins ca mai dai dovada de eficienta. Nu trimite mailuri personale de pe adresa de firma. Sunt sanse mari ca angajatorul sa te verifice, sa vada in ce fel ii folosesti resursele, cat de bine te descurci cu sarcinile cotidiene sau cat de dedicat esti. Nu te plange de munca ta. Nimic mai neplacut decat sa lucrezi cu o persoana care nu gaseste nicio placere in ceea ce face. O fata vesnic enervata creeaza senzatia ca orice ti se cere e un chin. Nu fi lingau. Nimeni nu suporta la infinit o astfel de atitudine. Tine cont ca seful, cel in permanenta aprobat si periat, isi doreste din cand in cand si o parere sincera si sfaturi pertinente.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.