Un hot versat a pus pe jar Politia bucuresteana, dupa ce a reusit sa comita o spargere desprinsa parca din filmele de actiune americane. Barbatul a dat lovitura in complexul comercial "Unirea Shopping Center" si si-a asigurat scaparea coborand pe o franghie de la etajul trei direct in strada. Desi a fost observat de unul dintre paznici si alergat putin, infractorului i s-a pierdut urma in apropierea magazinului Cocor.

Ieri dimineata era forfota mare la "Unirea". Zeci de politisti au sigilat toate magazinele de la etajul 3 si au trecut la prelevarea probelor care i-ar fi putut conduce la faptas. Bine instruit, hotul nu prea a lasat urme care sa-l deconspire. Politistii de la Sectia 10, sositi la fata locului, spun ca cea mai plauzibila varianta este cea potrivit careia hotul si-ar fi petrecut noaptea in magazin, pentru ca usile si ferestrele nu au fost fortate. Asadar, a avut timp suficient pentru a-si alege vreo 20 de telefoane mobile si un laptop pe care le-a incarcat intr-un rucsac. Deocamdata, nu exista decat o singura firma de produse electronice pagubita, insa este posibil ca hotul sa fi spart mai multe magazine.

Urmarire soldata cu esec

Infractorul a fost surprins, ieri dimineata, in jurul orei 5,00, de un paznic al complexului comercial, la etajul 3 al cladirii. Incercarea acestuia de a-l prinde s-a soldat cu esec, hotul reusind sa coboare in graba pe o franghie pe terasa magazinului si de aici in strada. Hotul a continuat sa fuga, paznicul l-a urmarit pana in apropierea magazinului Cocor, dar acolo i-a pierdut urma.

Surse judiciare spun ca pentru identificarea si prinderea autorului, doua echipe complexe de anchetatori fac cercetari paralele. Politistii care efectueaza verificari in acest caz au folosit un caine special antrenat, care i-a luat urma hotului si i-a condus pe politisti pana intr-o parcare din apropierea magazinului Cocor.

In urma cu doua saptamani, un alt hot, mai ghinionist, ce-i drept, a fost gasit ascuns intr-un dulap din magazinul Obor, dupa ce se imbracase din cap pana-n picioare cu haine scumpe si-si achizitionase ceasuri, bijuterii si aparatura electronica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.