Primaria Sectorului 3 si-a propus sa elimine de pe domeniul public deseurile care sunt aruncate la voia intamplarii si sa vina in ajutorul locuitorilor din sector.
Astfel, acestia au la dispozitie doua linii telefonice directe, (255.26.63/64 sau 0740.231.640), unde pot cere, de luni pana vineri, pentru a li se ridica gunoaiele. SC Rosal Grup SRL , preia gratuit obiectele si bunurile de uz casnic de dimensiuni mijlocii si mari, precum si molozul rezultat din diverse amenajari interioare ale locuintelor.

Potrivit primariei, numai intr-o saptamana au fost facute noua astfel de solicitari. In functie de apelurile primite, societatea de salubrizare planifica autospecialele pentru rezolvarea solicitarilor si face transportul sambata. Totodata, aspecte privind curatenia, salubritatea, pot fi semnalate la dispeceratul non-stop (tel. 9854)

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.