Rochiile stralucitoare, in linii fluide, “condimentate” cu cate o tinuta cu un singur umar, dar si diamantele, au fost preferatele starurilor care au defilat pe covorul rosu de la cea de-a 78-a editie a premiilor Oscar, transmite Reuters.

Vestimentatiile sofisticate au predominat pe covorul rosu, amintind de perioada eleganta de la inceputurile Hollywoodului, caracterizata de stralucire si clasa.
Charlize Theron, nominalizata la categoria cea mai buna actrita, a facut nota discordanta, purtand o vestimentatie Dior cu taieturi asimetrice si o funda imensa pe un umar.

Salma Hayek si Jennifer Lopez au optat pentru rochii in stil grecesc. Mignona Salma a purtat o rochie turcoaz semnata Versace, iar Lopez, care a fost insotita de sotul sau Marc Anthony, a optat pentru diamante si o rochie verde.

Keira Knightley, nominalizata pentru rolul din "Mandrie si prejudecata", a ales o rochie de culoarea coacazelor, semnata Vera Wang, si un colier elaborat Bulgari, in timp ce Naomi Watts, care a inmanat un Oscar, a optat pentru o rochie cu un singur umar, de culoarea pielii, cu volane dezordonate, semnata Givenchy.

Nicole Kidman, o alta prezentatoare a serii, si una dintre cele mai bine imbracate vedete de la Hollywood, nu a dezamagit, optand pentru o rochie crem Balenciaga, cu broderii aplicate.
Cele mai multe dintre starurile masculine, printre care si George Clooney si Matt Dillon, au mers la sigur imbracand clasicul frac negru. Juaquin Phoenix a aparut pe covorul rosu intr-un costum albastru metalizat, iar Will Smith a ales un costum bleumarin. Regizorul Tim Burton a afisat cranii si oase incrucisate pe cravata sa, in timp ce scenaristul Larry McMurtry a purtat sacoul alaturi de blugi Levi’s si cizme de cowboy.

Chiar si pinguinii din "Marsul Pinguinilor", film castigator la sectiunea cel mai bun documentar, au adoptat stilul sobru. Regizorul productiei a venit insotit de doi pinguini din plus, unul purtand un papion iar celalalt un colier din diamante. Asa cum era de asteptat, diamantele au fost peste tot, in urechile, la gatul, incheieturile si pe degetele vedetelor. Dar, poate cea mai originala bijuterie au afisat-o cei de la Three Mafia 6, castigatorii Oscarului pentru cel mai bun cantec original ("It’s Hard Out Here for a Pimp" din "Hustle & Flow"), care au venit cu dintii acoperiti cu diamante.Dolly Parton a fost, ca de obicei, o aparitie iesita din comun, intr-o rochie roz, cu bijuterii din diamante. Reese Witherspoon, castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in rol principal, s-a asigurat ca nu se mai repeta "accidentul" de la Globurile de Aur, cand a a fost criticata pentru ca a purtat o rochie Chanel cu care aparuse, la acceasi ceremonie, dar cu cativa ani in urma, Kirsten Dunst. La Oscar, Witherspoon a optat tot pentru o rochie vintage, dar semnata Christian Dior.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.