A inceput razboiul! Dupa ce ani de zile prostituatele din Capitala au pus piciorul pe gatul politistilor si au strans teancuri de amenzi de sute de miliarde de lei, iata ca a venit timpul ca practicantele celei mai vechi meserii din lume sa dea socoteala.

Un prim pas pentru distrugerea acestor adevarate cuiburi de curve s-a facut in sectorul 2, unde politistii Brigazii "Diverse" de la Sectia 8 au atacat cu toate armele un prim bordel.

Luni seara, in jurul orei 20.00, impreuna cu politistii de la "Diverse" coordonati de insp. pr. Florin Ghinescu si ag. sef. Tiberiu Samson, am intrat pe poarta casei din str. Matasari nr. 5. Mirosul intepator de pe gangul ingust din curte te duce mai degraba cu gandul la o groapa de gunoi decat la un spatiu in care isi duc viata niste oameni. Pasii ne conduc rapid la usa bordelului. Proxeneta intinsa pe un pat din camera de la parter nu pare surprinsa de aparitia baietilor de la sectie. Pe multi ii cunoaste. Avem surpriza sa ne ciocnim cu un client care tocmai se incheia la geaca. Speriat, tanarul care se distrase cu una din curve e oprit din drum si legitimat.

Politistii parcurg in viteza scarile viu colorate si urcam cu totii la etaj. Aici, in doua camarute, cinci fete intre 19 si 27 de ani se vand pentru cateva sute de mii de lei. Vesele, prostituatele tocmai o puneau de-un chef. Sarbatoreau ziua de nastere a Lilianei (19 ani) cu suc si lichior. Dintr-un casetofon aruncat pe o margine de pat se auzeau ritmuri de manele. Politistii le anunta pe fete ca trebuie sa mearga la sectie. In secunda urmatoare, zambetul dispare brusc de pe fetele prostituatelor care tropaie dintr-o camera in alta in cautarea unor bluze si a unor pantaloni de trening. In cateva minute, proxeneta Ioana Petrica si fetele sale Mia Palangeanu (19 ani), Florentina Sepe (20 ani), Nicoleta Mihaela Tanasoiu (27 ani), Mariana Calin (20 ani) si Liliana Bohotel (19 ani) sunt expediate cu masinile la sectie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.